Advies

Geweldige service! 

De Zeerover wint de TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid!

Dinsdag 28 mei 2019 heeft de Zeerover van TripAdvisor® het certificaat van uitmuntendheid mogen ontvangen. Het certificaat is voor de negende keer uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben verdiend. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede gastervaring bieden. 

 
Over TripAdvisor

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld* en helpt reizigers het meeste uit elke reis te halen. Met 760 miljoen beoordelingen en meningen over ‘s werelds grootste keuze aan reisvermeldingen van zo’n 8.3 miljoen accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, ervaringen en restaurants, biedt TripAdvisor reizigers de kennis van vele anderen om ze te helpen bij het kiezen van accommodaties, vluchten, bezienswaardigheden en eetgelegenheden. TripAdvisor vergelijkt daarnaast de prijzen van meer dan 200 hotelboekwebsites, zodat reizigers de laagste prijs kunnen vinden voor het juiste hotel. Websites met het TripAdvisor-merk zijn beschikbaar in 49 markten en zijn het platform van de grootste reiscommunity ter wereld van 490 miljoen.

DAGELIJKS GEOPEND
10:00 – 20:00 uur

Oudjaarsdag open van 10 tot 16 uur en Nieuwjaarsdag vanaf 12 tot 20 uur!

vanaf 6 januari t/m 17 februari, maandag en dinsdag gesloten.

Vanaf 25 november is De Zeerover na een drukke zomerperiode een paar weekjes dicht. Tijd voor ons om op adem te komen en het restaurant van de nodige aandacht te voorzien.

Wij heten u graag weer welkom vanaf 20 december!!  

Call Now Button