Terras

Terras bij de Zeerover

Het lekkere weer doet weer zijn aantocht, het zonnetje schijnt én op naar de kust. Daar na een lekkere wandeling op het strand even een “terrasje pikken” en een heerlijk drankje doen, op het terras van de Zeerover. Genietend van het weer en van de mensen die voorbij komen. De Zeerover is daar de perfecte plek voor. Het terras ligt namelijk aan het plein op de boulevard van Zandvoort. Met fantastisch uitzicht op de Noordzee. Kom gewoon even lekker borrelen met een borrelplankje of een bittergarnituur. Maar een lekker kopje koffie met een overheerlijk appelgebak kunt u natuurlijk ook bij ons verkrijgen. Genieten hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Check onze drankkaart of onze lunchkaart.

Wij bezorgen!

De heerlijke pannenkoeken en onder andere de beroemde saté: nu bij u thuis geleverd!

Om ervoor te zorgen dat u toch kunt blijven genieten van onze keuken kunt u vanaf 21 oktober telefonisch een bestelling bij ons plaatsen. Vanaf 15,- bezorgen wij deze bestelling dan bij u thuis in Zandvoort tussen 12:00 en 20:00 uur. U kunt er ook voor kiezen de bestelling op te halen bij De Zeerover.

U kunt bestellen door te bellen naar 023 5738740. Wij sturen u dan een telefonisch betaalverzoek
of een tikkie. Hierdoor hoeft er geen contact plaats te hebben tussen u en de bezorger.

Bekijk de aangepaste menukaart en bestel uw favoriete gerecht, dat wij, met liefde,
zo snel mogelijk bij u voor de deur komen zetten!

De gehele week geopend van 12:00 – 20:00 uur.

de Zeerover

DAGELIJKS GEOPEND
10:00 – 20:00 uur

Oudjaarsdag open van 10 tot 16 uur en Nieuwjaarsdag vanaf 12 tot 20 uur!

vanaf 6 januari t/m 17 februari, maandag en dinsdag gesloten.

Vanaf 25 november is De Zeerover na een drukke zomerperiode een paar weekjes dicht. Tijd voor ons om op adem te komen en het restaurant van de nodige aandacht te voorzien.

Wij heten u graag weer welkom vanaf 20 december!!  

Call Now Button